Varför kan jag aldrig lyssna? - Gabriellas

Gabriellas

Varför kan jag aldrig lyssna?

Publicerad 2009-04-01 19:38:13 i Allmänt,

Jag sa ju att jag SKULLE vara frisk till på torsdag, men tror ni att min kropp lyssnade? Nej! Jag kommer knappast vara frisk till i morgon :( crapcrapcrap!!!!!!!! Förlåt men jag blir så sur :S
Jag vill så gärna vara med på tacomiddagen, vi har ju alltid så kul på dem. Och dessutom så är det ju den sista vi har med klassen. AAAAAHHHH!!!!! I wanna kill my self. Nej, jag ångrar mig, så lätt blir ni inte va med mig :P Jag vill amputera mina bihålor och ögon! Halsen också, går det tror ni?
Ne, probably not.. Men i alla fall? Någon som känner en duktig läkare..? Inte..? Skit också :P (okej förlåt igen, jag ska sluta skriva skit och crap from. nu)

Som ni kanske märker så är jag extremt uttråkad och smått flum. Men ni får stå ut med det, jag har ju faktiskt suttit inne själv i tre dagar nu (okej, jag var ute när jag åkte till mamma men det räknas knappast..)

Nu måste jag plugga, blä. Min koncentrationsförmåga är ungefär här nere *håller handen ca 1 millimeter från golvet*! Jaja.. Det måste ju vara klart tills på fredag så det börjar bli lite panik.

Skriver i morgon igen :)
Gubbi

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej