What the heck is wrong with me? - Gabriellas

Gabriellas

What the heck is wrong with me?

Publicerad 2009-04-24 21:54:31 i Allmänt,

Man skulle kunna tor att jag är schizo för jag byter sinnestämning oftare än.... vänta jag kommer på något snart.. hm, nej jag kommer inte på något så: jag byter sinnestämning oftare än jag vet inte vad!
Ja, ena sekunden vill jag bara gå ut och lägga mig på en motorväg eller nåt och bara be att någon stor lastbil ska köra över mig (det går nog snabbare och blir mer smärtfritt än om det skulle vara en personbil) Och i nästa sitter jag och skrattar åt mina (ytterst skrattretande dåliga) skämt och åt Jocke som gör tappra försök att muntra upp mig. Och det funkade ju faktiskt :O

Nu är jag mest bara förvirrad på det hela taget.
Gud, jag undrar om det här inlägget bara blev massa flum eller om det faktiskt underhöll någon? Jaja, orkar inte fundera på det riktigt ^^

Här har ni en bild på min superfina middag, (som jag kanske åt hälften av eller nåt) upplagd av Eva. Jag tyckte den var så fin att jag var tvungen att fota. (Va? Nej, det är inte ett dugg konstigt att vilja fota sin mat innan man äter den, hur fint tror du att det skulle bli om jag fotade efter :O ??)

Det är konst kära ni ;)

Nej, nu ska ni slippa läsa mer av detta flummande, ja, eller vad det nu är för nåt x) (se nu fattar jag inte ens själv vad jag snackar om..)
Puss på er
Gubbi
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej