Sconesfrukost - Gabriellas

Gabriellas

Sconesfrukost

Publicerad 2014-03-17 09:04:11 i Frukost inspiration, Mat i alla former,

I lördags ville jag ha något lite festligare än min vanliga gröt, så det blev en nyttigare variant på scones! Jag höftade ganska mycket tyvärr men jag utgick från ett klassiskt sconesrecept och så ersatte jag lite av smöret med kvarg, jag använde mandelmjöl och grahamsmjöl i stället för vetemjöl och så hade jag mjölk i stället för fil (vi hade ingen fil hemma). 
De blev riktigt goda hur som helst och som pålägg hade jag bl.a. Jordnötssmör och banan, ost och två sorters marmelad. Lyx! 

Jag drack strawberrycupcake-te till mina scones. Man kan ju inte äta scones utan te till! 

Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni får en fin start på veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej