Gabriellas - Jag studerar hälsopedagogprogrammet på GIH i Stockholm. Min blogg består av frukostinspiration, hälsa och del recept blandat med lite mode och kläder.

Gabriellas

Tack :)

Publicerad 2008-12-22 18:09:42 i Allmänt,

Chrille kom till mig igår, vi gick en promenad runt halva västerhaninge och bara pratade. Inte om något särskillt egentligen men det var skönt att bara ha någon som lyssnade på det man ville säga. Tack för det chrille. :) <3

Idag var jag i Farsta för att köpa julklapp som farmor, farfar och min farbror ska ge till mig ^^ jag vet alltså inte vad det är (jag bara valde det) Får väl berätta för er när jag får det :)

Elin kom och vi satt och pratade en stund när jag kom hem.

Jag och lillebror fick laga middagen som bestod av köttbullar och mackaroner ^^. Lillebror bidrog i alla fall med att skala 2 morötter.

Vill bara säga god jul till alla om jag inte skriver mer innan onsdag..

GOD JUL!! :)
Puss
Gubbi

Måste bara prata av mig..

Publicerad 2008-12-21 21:11:13 i Allmänt,

Hej alla som orkar bry sig, ni som läser (om det nu är några) jag uppskattar det verkligen.
Idag har jag verkligen kraftiga humörsvängningar.. Som jag sa förut var vi ute i skogen på förmiddagen, då var jag skitsur, vet inte riktigt varför men jag var det i alla fall. Efter ett tag så blev det bättre och jag var rätt glad ett tag.

När jag kom hem blev jag bara jättetrött. Sen blev jag lite halvledsen när jag bara lyssnade på en låt jag grät till innan vi skulle flytta.
När jag var ute och gick blev jag glad igen och gick och dansade :)
Nu känner jag mig bara konstig, vet inte om jag är glag eller ledsen, blev lite glad nu när Chrille sa att vi kan göra något, trodde inte att jag skulle komma ut och träffa någon ikväll.

För er som inte har sett min bilddagbok så tänker jag lägga upp min dikt som förklarar ganska bra hur jag känner mig på något sätt..
den här beskriver..
"I am walking on a road, not me or anyone else knows where it´s going
I am not alone but still, the one I want is not walking with me
All I wish for, all I want, will I ever get it
not me or anyone else knows that either"


Puss
Gubbi

Mys med grabbarna ;)

Publicerad 2008-12-21 15:19:29 i Allmänt,

Och sandra också :) Igår var vi hos mig och tittade på film. Det blev kanske lite konstig stämning..  Men med tanke på att alla inte kände varandra och så så var det väl inte så konstigt i alla fall.. Det var rätt mys ändå. Det var alltså jag, Sandra, Josef, Rasmus, Chrille, Sebbe. Vi tittade på Mad Money, den var rätt kul. Sen gick Chrille och Sebbe och vi drog till Suddis för att dela ut julklappar x)

Jag fick örhängen och en bok av Rasmus och Josef, Tack! :)

Sen gick de med mig hem, vi körde Sanning och Konsekvens :P Jag fick gå fram till nån gubbe och fråga vad han hette xD Han hette Bosse för er som vill veta. Det var ju lite kul..

Idag var vi ute i skogen på fm.. aptråk.. menmen.. familjen, vad gör man inte? Hoppas på att jag får ha lite kul i kväll :)
Ska kanske träffa Sandra, Suddan och Alma :) <3

Puss på alla <3
Gubbi

Mys med tjejorna :)

Publicerad 2008-12-19 17:37:03 i Allmänt,

Hallu!

Idag var det (äntligen) sista dagen i skolan. Betyg skulle delas ut, fika gjorde vi också, och sen bad Ingela mig att sjunga.. Jag sjöng Hallelujah med Albin som spelade gitarr. Det var väl lite kul..

Sen var det in till staden och handla julklappar som gällde. Jag har faktiskt köp alla nu ;) Jag har handlat julklappar för över 1000 kr! Så nu är det bara att börja spara igen..

Igår var jag med Sandra och Rasmus på kvällen, vi spelade nåt gammalt spel jag hade, det var lite kul ;P Sandra vann. Sen gick vi till Rasmus, typ drack och sen gjorde de mig sällskap hem.

Ikväll ska tjejerna hem till Elin och dela ut julklappar :D Sen ska vi titta på film och bara ha det mys :)

Nu ska jag njuta av ett skönt jullov :D
Puss på er <3
Gubbi

Hallå :)

Publicerad 2008-12-18 17:14:04 i Allmänt,

Tjaa,
Hoppas alla mår bra nu i juletider :)
Idag skrev vi då SO prov.. ingen höjdare direkt.. Vi hade inte tillräckligt lång tid på oss tydligen heller för det var jättemånga som inte blev klara. Jag blev i alla fall klar och jag tor att det gick hyfsat bra.

Igår var det pluggande som gällde..
Var ute och gick lite också :)

Idag var jag och Elin ute och gick också, vi gick i typ 1 timme och 10 minuter. Sen ska jag styrketräna lite ikväll också ;)

See you
puss
Gubbsi

Prov, sista veckan!?

Publicerad 2008-12-17 18:29:02 i Allmänt,

Hejhej :)

Judiska museét idag, jag vet, det låter jättetråkigt men jag tyckte att det var rätt intressant.
Vi fick se på en film om förintelsen, får jag svära? tack, FAAN va hemska nazisterna var!!! Det var ju helt otroligt vilka grymma saker de gjorde!! Men nu vill jag inte prata mer om det..

När jag kom hem så pluggade jag lite SO, Linda har ju nämnligen lagt in ett prov nästsista dagen.. : \ Det var ju inte så snällt tycker jag.. Men det finns inte mycket att göra åt saken, bara att kämpa på. När jag pluggat en stund så slog jag in lite julklappar :) Det blev såå fint :P Hoppas att alla blir glada och använder sina presenter..

På fredag måste jag köpa nåt till suddan också :)

Puss <3
Gubbsan

Lucia :)

Publicerad 2008-12-12 13:12:12 i Allmänt,

Oj! det var visst ett tag sen jag skrev sist, hehe. Här kommer snabbuppdatering av vad jag har gjort den här veckan:

Måndag: Lagade mat och pluggade med Suddan, vi träffade Josef och Rasmus sen. Haha vi var lite flum ;9
Tisdag: Tittade på film med Rasmus och Josef.
Onsdag: Hemma hos mamma, chattad bara lite på kvällen.
Torsdag: Rasmus och Josef följde med och lämnade ut böcker som jag sålt, sen gick vi hem till Josef och såg på film :p Idag: Luciafirande i skolan! Jag var med i tåget, jag och Elin sjöng det strålar en stjärna och sen sjöng jag Hallelujah med Emma och Albin som spelade gitarr :D Det gick faktiskt jätte bra! Och jag glömde inte bort texten heller ;) Tack för alla snälla komentarer i korridoren sen <3 ni gjorde mig lycklig!!

Puss på er <3
Gubbsan