Gabriellas - Jag studerar hälsopedagogprogrammet på GIH i Stockholm. Min blogg består av frukostinspiration, hälsa och del recept blandat med lite mode och kläder.

Gabriellas

Nytt försök

Publicerad 2009-08-31 11:57:48 i Allmänt,

Jag hoppas att detta fungerar nu.

Jag upprepar från förra inlägget att jag aöötså är förkyld och lite hes så klandra mig inte för att det är lite hest och så (;

Säg vad ni tycker sen!


Apoligize

Publicerad 2009-08-31 11:47:29 i Allmänt,

Trots min förkylning har jag sjungit in en ny video idag :D Jag är lite hes menmen.. Ni får ha överseende med att rösten inte orkar hela tiden.

Jag har dessutom lärt mig denna låt på piano, det kommer dock dröja innan ni får höra mig spela den.

Nu vill jag ha kommentarer från allt och alla! :) (Det är alltså låten apologize som jag sjunger om ni inte har förstått det från rubriken ^^

GAAAAH! Det funkar inte att ladda upp videon just nu -.-' Jag försöker igen senare..

Barapapapapapa

Publicerad 2009-08-31 09:45:11 i Allmänt,

Det där var från en låt förstår ni väl :O OOH! Nu kommer svenne banan! Jag tittar på MTV om ni undrar.

Jag är alltså hemma idag. Det här blir första och sista gången som jag är sjuk den här terminen! För visst räcker det? Finns det någon som har något tips på hur jag kan bli frisk snabbare? I så fall kan ni gärna skriva dem i en kommentar!

Det var länge sen jag kom med bilder eller video nu. Funderar på att försöka föra över lite bilder från kameran på klassen och från tävlingarna :) Vad tror ni om det?

So sick...

Publicerad 2009-08-30 21:43:29 i Allmänt,

Jag varken har tid, lust eller ork att vara sjuk! Någon som kan trolla lite så att man blir frisk? Hokus pokus filliokus så mår jag bra igen! Någon?

Jag blir hemma i morgon så jag missar musikteori provet. Det är efter det provet som vi blir nivågrupperade så jag kommer nog få göra det senare i veckan. Hoppas bara att de inte sätter mig i någon grupp bara för att de andra är fulla och så blir det jätte fel :O Att jag hamnar med de som går storband som är hundra (minst, tusen kanske!) gånger bättre än jag på noter och allt så kommer jag få känna mig urusel resten av året!  Hehe okej jag kanske överdriver lite men vore inte det rätt hemskt?

Tävlingshelgen är över

Publicerad 2009-08-30 19:05:46 i Allmänt,

Det har varit en riktigt framgångsrik helg om man bortser från min förkylning som jag har dragit på mig.. Ni vet den där strepsilreklamen där det ser ut som om gubben har någon sorts såg som snurrar i halsen? Det är en väldigt bra beskrivning på hur min hals känns. Varje gång man sväjer känns det som att äta taggtråd (självklart har jag provat det, hur skulle jag annars veta hur det känns?)

Jag ska äta nu, och ni får ursäkta min tråkiga och korta uppdatering. Jag ska bli bättre, lovar ;) Har ingen ork just nu bara, och inget att skriva om xD

Vad vill ni läsa om?
Puss
Gubbi

Bakning på schemat

Publicerad 2009-08-29 16:39:30 i Allmänt,

Efter en hel dags tävlande så är det bakning inför morgondagens tävlingar som gäller. Det blir kärleksmums ;D

Ja, nu ska jag vara lite skrytsam här, för jag är så glad att jag måste dela med mig om varför! Jag kammade hem rosett i båda klasserna idag. Jag kom tvåa i första och etta i andra :O Det var rätt oväntat med min sega häst så jag blev överlycklig :D

Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu.. Bilder från skolan kanske kommer på måndag (på facebook och några här) Just so you know!

Puss så länge
Simma lugnt (om ni nu skulle få för er att bada)
Gubbi

Sånglektion :)

Publicerad 2009-08-28 09:03:41 i Allmänt,

Nu sitter jag i skolan och väntar på vår käre kontaktlärare! Vi ska ha sånglektion.
Nu är hon är, ses sen.
Gubbi

Ruuun! Faster!

Publicerad 2009-08-27 21:00:51 i Allmänt,

Jag har varit ute och sprungit gott folk :D Första gången på över två veckor nu.. Jag ska komma igång med det igen.. Försöka hinna med i alla fall.. Som det är nu så har jag rätt fullspeckat schema! Jag har dans två kvällar i veckan, sena skoldagar och ska dessutom försöka vara med i en teateruppsättning på royteatern. Om jag uppfattade det rätt så kanske en av repetitionerna ligger samma dag som streeten så jag får se hur det blir..

Nu ska jag... Antingen hitta någon trevlig själ att snacka med eller gå direkt och duscha! Jag hann ju bli kall efter springturen eftersom jag satt och tittade på lillebrors fotbollsträning :O Jaja, nu kan en varm dusch vara skönt :)

Titta vilket fiiint hjärta jag ritade på fotbollsplanen :D
Det var inget förresten.. Hehe bluetooth-anslutningen mellan datorn och telefonen vill inte fungera så ni får kanske se bilden vid ett senare tillfälle ;)

Godnatt på er!
Gubbi

Videoinlägg från kulturama!

Publicerad 2009-08-27 16:46:11 i Allmänt,

Idag orkar jag inte skriva en massa för dagen var rätt ointressant.. hade bara tre lektioner: Sammhällskunskap, engelska och datorkunskap. Så ni får se en av mina videos som jag filmade igår på teatern (som vi alltså inte hade egentligen)


Varsågoda!
Nu ska jag gå och handla..
Puss så länge
Gubbi

Jag ber än en gång om ursäkt ^^

Publicerad 2009-08-26 18:28:47 i Allmänt,

Eller kanske inte.. Jag hann inte skriva igår helt enkelt men jag hoppas ni inte blev för besvikna? No hard feelings!

Hela dagen igår var fullproppad och idag är faktiskt första dagen jag åker hem direkt efter skolan sen vi började.

Igår hände massa kul grejer ^^ Vi fick öva in en trestämming sång (mer ett "nynnande") Den var jätte fin i början men man hann tröttna på den lite... Om man säger så. Sen blev vi i alla fall indelade i grupper så skulle vi göra rörelser till :) De tre gruppernas små danser sattes sen ihop så det blev ett litet shownummer. Vi fick se det som dansarna hade gjort och de fick se oss när alla var klara.

Efter skolan åkte vi in för att köpa dansskor (Antonia, victoria och jag) på vägen till tågen kom några killar fram till oss och frågade om vi kunde dansa "makarena"dansen på plattan med dem xD Vi gick med på det (vi går ju musikal herre gud) Hahaha vi fick slipsar på oss och stod där mitt på plattan med musik och dansade! Skitkul var det :D

Idag började lektionerna. vi hade jazz sista lektionen, det rätt jobbigt men otroligt kul!

Här får ni en bild på pyramiden vi byggde i morse när vår teaterlärare inte kom:

Såå söta ;)

Hejdå så länge!
Gubbi

Åh vilken tur ni har!

Publicerad 2009-08-24 19:46:46 i Allmänt,

Ni kommer nu få vara med om en liten del av en talang jag har: Att göra folk nyfikna! Jag har ju nämnligen flera kul videos från både igår och idag som jag ska lägga ut! Men inte idag (a) För jag tänkte nämnligen dra ut på det lite.. 

Dagen var riktigt kul :) Vi fick vara med om kulturamas talang 2009 (Alla vet att grupp sex var bäst, innerst inne) Vi fick två timmar på oss att göra ett talangnummer. Vårat var lite kul (tyckte vi i alla fall) Vi körde en blandning mellan teater, dans och trolleri. Jag tänker inte förklara det närmare så de som var där och såg kan vara glada och de som inte var där.. Ja synd om er ;) Jag vet att jag är elak ibland, men vem är inte det liksom?

Jag har ju en låt jag måste lära mig nu.. Som jag ska lägga ut, någon gång.. När jag kan den.. Hmm...

Juste, jag var i stan efter skolan med först en till från klassen och några tvåor (treor också kanske?) sen gick vi från min klass och mötte några andra i klassen ^^ (öh, jag hoppas ni hängde med där) Jag skulle ha köpt dansskor men hade ingen aning om vad jag skulle ha..
Så vi gjorde lite andra kul grejer! Bland annat provade vi snygga hattar på beyond retro. Bilden är lite suddig menmen..


Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för jag är (förlåt) skittrött!
Ses i morgon, tack för de söta kommentarerna!
Gubbi

Massa videos inkommande!

Publicerad 2009-08-23 21:47:41 i Allmänt,

Jag sjunger bara på en av dem och de flesta är rätt flumm.. (inte bara rätt flum utan mycket flum) Bara så ni är beredda på det ;)
Först ska jag visa er hur kul jag och min syster har när vi har tråkigt^^ (det där lät motsägelsefullt..) Hon får asken attt dansa och jag sjunger!


Nästa video kommer i morgon sötisar ;) Man kan ju faktiskt få för mycket av det goda!
Godnatt på er
Gubbi

I´m blue dabudi dabudai..

Publicerad 2009-08-22 16:51:42 i Allmänt,

Eller jag är inte blå förresten, bloggen är blå! Jag är helgrön för tillfället :O Olika gröna färger dessutom xD Menmen inte så många som ser mig här så ^^

Gillar ni den lite nyare designen då? Eller har ni något förslag på header? För i så fall får ni säga till :D

Puss så länge :) Jag ska förresten sjunga So sick female version på Almas önskan. Man vågar inte annat än lyda henne xD Haha
Bye på er

Tävling i regnet..

Publicerad 2009-08-22 15:54:48 i Allmänt,

Idag var det dags för första tävlingen sen innan sommaren! Självklart skulle det regna -Hela dagen! Ända tills vi åkte hem, för då kom ju självklart solen x) Så framridningen skedde i lervälling och framhoppningen och själva tävlingen skedde i insjöar. Santana och jag har alltså testat på att "badhoppa" Det funkade rätt okej faktiskt^^ Jag fick med mig en rosett från vardera klass och dessutom ett glansschampo. Kan behövas efter en dag som det här.. Om ni någonsin tyckt att ni har varit smutsiga så skulle ni ha sett mina vita (mer grå/svarta nu..) ridbyxor och mina skor! För att inte tala om Santanas ben och sadeln.. Jaja, jag har börjat rengöra lite av grejerna.

Nu känner jag att detta inlägget inte blev så kul för alla att läsa kanske? Haha synd för er men jag lovar er mindre tråkiga inlägg snart.. Jag måste ju sjunga lite nu när jag har två förslag på låtar ^^

Puss på alla
Gubbi

Time is flying

Publicerad 2009-08-21 21:27:05 i Allmänt,

..Känns det som i alla fall! Det känns som om vi har gått i skolan i mer än en vecka även fast det bara är två dagar.
Det var rätt fullt upp idag kan man säga.. Vi började med skolfoto på morgonen (It was a blast, or something.. Hata skolfoto!) Oh, gissa vad? =/ Jag står längst bak i mitten!! Blä och åter blä.. Jag är typ längst i hela klassen, möjligen näst längst men med klackar blir jag rena flaggstången!

Ledsen för att det har varit dåligt med videoinlagg senaste dagarna.. Jag har inte haft tid att göra några ^^ Ni kan nog få ett nytt i helgen, sång eller mitt tråkiga pratande? Ni får välja :) Jag har fått förslag på att köra Somewhere over the rainbow vad tror ni om det? Jag måste se om den funkar och så men kanske.

Hmm.. Ska vi göra det här inlägget lite roligare och färggladare med en bild kanske? Ja, det låter bra, här får ni^^

Min snygga flygande hund! <3
Nu ska ni slippa min långa text för nu är den slut^^ Nej okej, bara lite til! Måste bara säga att vi fick titta på 2:or och 3:or på skolan som uppträdde och visade sina arbeten. Teaterklassen var så sköna! De visade "liftaren" Det var så kul! :D

NU är jag klar, puss på er.
Gubbi

Woohoo Gubbi är glad!

Publicerad 2009-08-20 21:34:35 i Allmänt,

Unusually huh? Jag känner igen den där rubriken på något sätt.. Har jag använt den förut?? Hmm.. *fundera och klia mig på hakan som bara jag kan* Detta är faktiskt en väldigt viktig fråga som bör undersökas! Jag kommer inte kunna somna förrän jag vet. Vänta nu... Vad var frågan nu igen?

Hehe vidare till anledningen för min gladhet nu då. Ni är många idag! Vet ni vad jag menar med många? Jag hoppas det för jag tänker faktiskt inte sitta och förklara..

Jag var ute på en långis promenadis med Elin "the one and only", nej juste det är ju jag.. Hon får vara "the only one"! Så problemet löst^^ Vi hade massor att prata om, det mesta handlade om gymnasiet. Båda trivs på sina skolor så nu är allt frid och fröjd.

Jag ska faktiskt lägga mig tidigt idag, så godnatt med er!
Gubbi -the one and only (jag ville bara poängtera att det är jag som är the one and only Gubbi in the world, igen ^^)
Puss ;*

First day is done!

Publicerad 2009-08-20 18:05:07 i Allmänt,

Det gick jätte bra faktiskt! Jag gick varken vilse, blev mobbad eller dödad! Vilken bedrift va?
Alla var jätte snälla och trevliga :)
Jag blev faktiskt riktigt taggad till skolan, det var länge sen man var det. Vår klass består av både musikal och danselever, vi kommer ha kärnämnena ihop. Sen har vi karaktärsämnena musikalare för sig och dansare för sig ;) 33 personer allt som allt och 16 i musikal (varav inte mindre än 2 killar ;) Många huh?

Jaja, det blir nog toppen det här!

Skriver mer senare/i morgon!
Puss på er
Gubbi

Kvällspromenad

Publicerad 2009-08-19 21:41:02 i Allmänt,

Jag var ute på en mysig kvällspromenad nyligen :) Det var länge sen jag var ute själv och bara gick, det var jätte skönt att inte springa för en gångs skull.

Och ni, vare sig ni tror det eller inte så är det rätt trevligt och fint att bo här ute på landet vid skogen och bland åkrarna. Synd att jag inte hade min kamera men jag tog kort med mobilen i alla fall ^^

Rätt okej att bo där ibland va?

Nu måste jag ta och försöka sova! (men tanke på att det kommer ta en stund innan jag väl somnar!)
Godnatt
Gubbi

I´m so sorry

Publicerad 2009-08-19 12:35:33 i Allmänt,

Ja, förlåt hörni! Jag varken hann eller orkade skriva igår så jag hoppas att ni inte blev allt för besvikna. Jag lovar att gottgöra er! Ni kanske får mer än ett inlägg idag, Hurra! Right? ^^

I morgon börjar jag på kulturama, ni skulle bara våga klandra mig för att jag är nervös! Jag känner inte någon, inte en enda människa(!) som ska börja där.. Jag vet två som sökte men inte om det var deras förstahandsval och så vidare.. Det jag vill komma till är alltså att jag som är jätte blyg när jag träffar nya människor ska gå dit helt själv och gå vilse och allt sådant! Nej förlåt, nu kanske jag överdriver lite.. Bara man har rätt inställning och tar det lugnt så går det nog bra.
Även fast jag försöker tänka positivt så försvinner inte den obehagliga oroskänslan i magen..

Vad ska jag göra? Sätta mig ner och meditera? Tror ni att det funkar?? Ja, värt ett försök kanske..

Jag ska försöka fixa någon video idag :) Någon som har ett önskemål på en låt? Annars kanske det blir på mitt meditationsförsök och vem tror att det blir ett roligt inlägg? Inte jag ^^

Ha det bra så länge!
Gubbi

Ny låt (videoinlägg)

Publicerad 2009-08-19 12:12:30 i Allmänt,

Yes denna gång är det Let it be med beatles :D Älskar den låten dock inte riktigt när jag sjunger den menmen..
Kommentera också, jag behöver kritik!
 

Varsågoda! :)
Puss
Gubbi

Wiiho video :D

Publicerad 2009-08-17 18:20:19 i Allmänt,

Oh, det där rimmade nästan xD Haha, jag är lite flum så just nu är det mesta roligt ^^

Här får ni i alla fall det utlovade videoinlägget och jag vill poängtera än en gång att jag är dålig på att prata för mig själv^^
Ingen behöver berätta för mig att jag inte är bra på det där, men själv tycker jag faktiskt att det är kul att vara dålig :D

Haha ja ni får ha det så bra <3
Gubbi

Filmdag idag va?

Publicerad 2009-08-17 12:41:20 i Allmänt,

Det tycker jag låter som en toppenidé med tanke på det knäppa vädret. Elin kom hit nu såvi ska börja se rent eller across the universe ;) Jag har faktiskt (konstigt nog, eller inte så konstigt kanske) inte sett dem x) Någon som har sett dem som vet om de är bra?

Jag ska försöka fixa ett videoinlägg lite senare idag, se fram emot det ni!

Ha en mysig dag nu!
Gubbi

Mysig dag!

Publicerad 2009-08-16 23:39:54 i Allmänt,

Milen och jag har varit i staden hela dagen! Det var jätte trevligt tycker jag. Vi måste ha gått hur långt som helst och typ runt hela stan så lite mör är man. Gud vad vi babblade, känns som om man inte har träffats på ett år!
Men roligast var nog i gamla stan när vi låtsades vara turister och pratade engelska med varandra x) Vi gick in i en väskaffär och så blev Milen kär i en väska (självklart pratade vi engelska där inne också) Vi gick ut en snabbis när milen ringde ett samtal för att sen gå in igen, och då börjar vi prata svenska med varandra i stället! Haha gissa om de som jobbade i affären tittade snett på oss? Ja det var kul! För att inte nämna när vi gick och dansade mitt på torget och vinkade till folk ^^ Vi hade allt annat än tråkigt alltså!

Åh men titta så söta vi var för ett par år sen (a) (Ni sitter inte och skrattar nu hoppas jag!)

Nu på kvällen var jag ute med Alex och Jocke, vi tog en promenad! Självklart ^^ Jag har faktiskt gott över 19000 steg idag (a) (Ja, jag är fett cool för jag har en stegräknare på min mobil!)

Nu ska jag be till någon där uppe.. äh jag skoja bara, ni trodde mig väl inte? Okej förlåt att jag är lite skum idag (okej, varje dag) men det händer inte så ofta, eller jo det gör det ju i och för sig!

Jaja, what ever, jag är lite speciell och stolt över det! Så gå nu och sov med er, snart börjar skolan igen.
Gubbi

Ett evigt springade

Publicerad 2009-08-16 12:50:59 i Allmänt,

...I stan för mig! Jag ska nämnligen dit idag igen med Milen. Det har gått väldigt lång tid sen jag träffade henne.
Det var tydligen någon konsert idag igen som vi ska se.

Jag har dammsugit och städat kaninburen idag så nu känner jag mig duktig (:

Nej, nu måste jag sätta fart om vi ska hinna!
Ha det bra
Gubbi

Vart tog ni vägen?

Publicerad 2009-08-15 22:33:09 i Allmänt,

Ja idag kan inte många ha varit hemma? Jag hoppas att ni tittar in i morgon annars blir jag ledsen i ögat ^^

Jag är precis hemkommen efter att ha tittat på min lillebror när han sprang lilla midnattsloppet! Han var super duktig (såklart!) Tyvärr kunde vi inte stanna kvar och heja på pappa.. :/ Men Jag håller tummarna (nej, bara en, jag lovar) här hemma och hoppas att det går bra. GO PETER!!! Jag hoppas att alla ni också drar någon liten hejaramsa för honom? Okejdå, ni måste väl inte.. Jag tror att jag ska köra lite cheerleading här så kanske det går bättre :D

Nu ska vi se en film tror jag.
Ses i morgon!
Gubbi

Videoinlägg!

Publicerad 2009-08-15 17:11:24 i Allmänt,

Ny video HURRA! Right? Det var så ni tänkte, visst?

Den här gången pratar jag alltså bara, lova att inte reta mig för det bara. Ni är ju mina änglar så jag vet ju att ni inte säger nåt dumt ^^


Skit också! Jag missar the voice ikväll :( Ska ni dit? Någon som kan kidnappa mig och ta med mig?

Hoppas det ^^
Puss
Gubbi

Shopaholic!

Publicerad 2009-08-15 12:11:51 i Allmänt,

Jag kom precis hem från handen. Idag inhadlades 2 par leggins, 3 par strumpbyxor och dans/mjukisbrallor :) Allt inför skol- och dansstarten som är snart!

Jag känner sakta men säkert nervositeten och ångesten komma smygande. Nästa vecka börjar jag för sjutton gymnasiet och jag känner inte en enda människa! Jag kommer gå vilse första dagen, det kan jag nästan slå vad om! (Eller slå lår om ni så vill) Jag tror att det är bäst om jag skriver ut en karta och tar med kompass så att jag slipper den mardrömmen ^^

Nu ska vi dra iväg till nynäs och käka lunch! Får se om något videoinlägg kommer idag..

Gå ut och mys i solen nu med er!
Gubbi

Nu kommer videon..

Publicerad 2009-08-14 23:16:42 i Allmänt,

Ja för nu har äntligen åskan dragit förbi ^^ (Okej det gjorde den för flera timmar sen men..)

Hope you liked it (a)

Åh vi hyrde världens sämsta film! Usch och fy jag mådde bara illa! Den hette typ monsterslayer och skulle vara rolig. Själv tycker jag att den var allt annat än rolig x) Jaja som man säger: Smaken är som baken -delad!
Skriver i morgon igen ;)
Puss från Gubbi

Hemma efter en hel dags sjungade!

Publicerad 2009-08-14 18:17:32 i Allmänt,

Ja sjungit har man verkligen gjort massor idag! Jag är helt förundrad över att jag fortfarande har någon röst kvar! Jag kan alltså prata ^^ Tur för mig, synd om de som måste lyssna. Nej, såå ointressant hoppas jag att jag inte är x)

Det gick i alla fall helt okej att vara gatumusikant. Tjänade lite grann men inte direkt något att hänga i julgran.
Det var i alla fall super kul! Vi körde samma låtar om och om igen lite så trött på några blev man. Men alla andra behövde ju bara höra oss en gång antagligen (om de inte gick förbi flera gånger för att vi var så bra!) ;)

Jag lovade ju en video till så här får ni en jag spelade in igår, visst har jag fin pyjamaströja? ;o
den kommer senare för det åskar precis här nu!

Gubbi goes singing on the street

Publicerad 2009-08-14 10:24:01 i Allmänt,

Jepp, idag ska jag in till stan och sjunga lite :) Ni stannar väl och tittar lite om ni ser mig?

Just nu sitter jag och letar upp alla låtar jag fått order att lära mig till 12 ungefär(!) Minst 3 av låtarna har jag aldrig ens hört så detta blir en utmaning. Men äsch jag klarar allt! Okej jag önskar att jag kunde klara allt, men som man säger: Vill man så kan man. Eller är det så man säger? Jaja strunt samma.

Ny video får ni i nästa inlägg! :)

Puss på er!
Gubbi

Det kanske är det jag ska syssla med i bloggen?

Publicerad 2009-08-14 00:16:22 i Allmänt,

Videoinlägg? :D Det är ju kul, tycker jag i alla fall (a)

Men nu tänker jag i alla fall berätta om det där med båten.. Jag syftade på gotlandsbåten ^^ Jag åkte hem helt själv från Gotland i år. Min fobi var att jag skulle gå vilse på båten! :O Som vissa av er kanske vet så har jag noll lokalsinne.. Men vet ni vad? Jag lyckades klara mig från att irra bort mig! Jag är såå stolt! Fast det borde jag kanske inte vara.. För enda anledningen till att jag inte gick vilse var nog att jag inte rörde mig en millimeter iväg från min plats.. Hehe nu pratar vi inte mer om det och jag förväntar mig att ni inte berättar för nån! Schh! Det är hemligt :)

Nu tänker jag visa mina skills på minigolf för er. Även här: Våga inte mobba mig! :o Och juste, innan ni tittar vill jag bara göra en sak klar, jag har aldrig sagt att jag är normal för det är jag inte heller. Att jag däremot är en naturbegåvning på att "putta" dåligt är helt uppenbart! :)
 

Hoppas att ni fick skratta lite ^^ Det gör jag till och med själv när jag ser den här videon :O

Mer videos i morgon if your lucky!
Gå och sov nu för det ska jag göra!
Gubbi

Videoinlägg!

Publicerad 2009-08-13 13:54:12 i Allmänt,

Yees ni får lyssna på när jag sjunger här ;) Bara för att jag är så snäll xD
Ja, jag ser uttråkad ut men den som gnäller få spö så le och var glad :)


I hope you like it (a)

Gubbi

Good news!

Publicerad 2009-08-13 13:29:59 i Allmänt,

Jag fortsätter blogga ändå ^^ För jag får tydligen inte sluta x)

Jag ska försöka skriva lite mer och "roligare"
Hoppas att ni blev glada nu :)

Nu ska jag vara lite social med Elin älsklingen! Vet inte riktigt vad vi ska göra men eftersom vi aldrig har tråkigt så blir det nog bra! Ikväll så ska vi in to the city again. Någon annan som ska dit ikväll?

Tills nästa gång jag skriver kan ni få veta att jag kommer berätta lite om min fobi för att åka båt själv ;) Något att se fram emot!

Puss på er!
Gubbi

Pause i bloggandet..

Publicerad 2009-08-12 23:39:58 i Allmänt,

Om ingen protesterar allt för mycket så tar jag en pause i bloggandet nu.. Jag har helt tappat skrivlusten så jag tänker vänta några veckor i alla fall innan jag börjar igen. Då blir det en nystart och kanske byter stil på bloggen :)

Tack ni som har läst i alla fall och hoppas att ni kommer tillbaka när jag börjar skriva igen <3

The one and only Gubbi

Of you go

Publicerad 2009-08-11 12:37:47 i Allmänt,

Nejnej, of I go! Eller nåt...

Igår kväll träffade Elin och jag, Jocke och Alex. Vi gick ett par varv runt Västerhaninge och babblade som satan. Mycket trevligt :)

Kom väl hem vid halv 1 och då smög vi runt för att inte väcka hela huset!

Idag ska jag och sötnosen in på ung-08 frå väl se hur det blir men det jan nog vara kul. Vad ska ni göra idag?

Förlåt Almis, vi måste träffas någon dag! Så är det bara. Det var allt för länge sen nu.

Nej, nu måste jag springa! Näe förresten, men gå snabbt kanske.
Ha det bra idag!
Gubbi

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2009-08-10 10:33:12 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka i VH igen :) Veckan är fullspeckad av massa "kompisträffar" Allt på en gång liksom, men så är det!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Beror på om man får tag på er! :O Det lär jag ju märka om inte annat.

Filmen igår var super! Den var kanske inte bäst men bland de bästa i alla fall. Jag kom hem vid halv 1 och så var man tvungen att gå upp "tidigt" för att mata små bröderna ^^ Hungriga som lejon var de, eller nåt.

Ja.. Det känns som om mina inlägg blir kortare och tråkigare för varje dag. Vet inte vad jag ska skriva om. Kanske borde starta om från början och skriva något intressant i inläggen i stället? Vad vill ni läsa om?

Bada ska jag nog göra idag i alla fall!

Puss på er
Gubbi

Jag har en gammal kompis..

Publicerad 2009-08-09 12:55:54 i Allmänt,

..han heter lucky luke
han bor i vilda västern där allting går på tok!

Ja, ni borde ju nästan ha vant er vid mina konstiga rubriker nu eller hur?

Idag ska jag på bio med Elin :D Egentligen skulle Milen också med, men hon ska iväg tidigt i morgon och hänger nog tyvärr inte med :( Jätte tråkigt eftersom vi inte har träffats på över en månad..
Först åker jag, sen åker hon och när hon kommer hem så åker jag och så kommer jag hem och då försvinner hon igen :O Vad är det här egentligen? Det är så typiskt mig och Milen att "gå om" varandra. Vi hade en period i skolan när vi var sjuka om vart annat och det blev så här.

Jaja, det ska bli trevligt att komma tillbaka till civilisationen igen!

I morse gick jag upp tidigt för att vi skulle hinna rida.. Nu är jag jätte trött bara för det!
Någon som har lust att sova åt mig så att jag slipper slösa bort dagen själv? Snääälla? (a) Nähe.. jag får väl göra det själv ändå då..

Ha det bra i värmen!
Gubbi

Blommor och bin!

Publicerad 2009-08-08 12:27:33 i Allmänt,

Vi kom faktiskt iväg och badade igår! Innan vi åkte hann jag dock få så tråkigt att jag målade blommor på naglarna! Jag tycker i alla fall attt det vart coolt ;D

Idag ska vi åka ut till landet och bada lite. Vi ska nog ta med vår lilla gummibåt och ro lite! (jo, vi kan nog behöva ett lycka till för att klara det..)
Finns det någon som anmäler sig frivilligt för att komma och rädda oss om vi försvinner ut till havs? Okej, det kanske blir lite svårt eftersom vi ska bada i en sjö.. Jaja^^

Nu ska vi åka men ni får ha en bra dag sötnosar!

Gubbi

Jag vill, jag vill, jag vill!

Publicerad 2009-08-07 13:24:56 i Allmänt,

Träffa folk! Jag är trött på det här nu.. Att bara prata med folk via msn och sms utan att träffa någon. Jag vill vara glad och flummig, jag vill vara pigg. Jag vill sluta gnälla så här nu xD För det här blev ett ritkigt "jag"-inlägg. Den som inte gillar det behöver inte läsa och så enkelt är det ;)

Nej, jag tar tillbaka det där sista, eller det behöver jag inte för alla ni som är här läser ju för att ni gillar det. Annars skulle ni inte besöka min blogg.

Igår hann jag inte blogga för det var ganska fullspeckat hela dagen.
Så här såg mitt schema ut:
*Promenad med hunden
*Hämta hästarna och rida ut i skogen
*Göra i ordning lunch
*Gå ut med hunden igen
*Ta moppen och åka och bada
*Hem igen och hämta en till häst
*Bädda till hästarna i stallet
*Fylla på vatten i hagen.

Vid det här laget så var klockan halv 11 på kvällen så då var det inte läge att gå ut och springa som jag hade tänkt ^^

Här får ni se bilden från flygande mattan i lustiga huset :D Den är lite suddig bara ^^

Coolingar huh?

Nu måste jag gå och göra nåt..
Ha en varm och skön dag!
Gubbi

Everybody was kung fu fighting!

Publicerad 2009-08-06 00:01:21 i Allmänt,

Ehm.. rubriken ja, fråga inte!

Idag var det grönan som gällde alltså. Det var riktigt trevligt men otroligt varmt och riktigt tjockt med folk!
Vi åkte det allt som är "extremt", nästan i alla fall^^ Insane var riktigt härlig och nu när jag sitter här i soffan så känns det som om jag åker extreme eller nåt! En rätt trevlig känsla faktiskt ^^

Nu är jag bara liite trött (ungefär så här mycket *visar med fingrarna*) Vi sov väl nästan hela fem timmar i natt! Ska nog försöka somna en aning tidigare idag.

Jag skriver mer i morgon och då kan ni få en bild från oss på flygande mattan i lustiga huset, vi var bara såå coola! Ehm ja.. eller nåt.

Puss på er
Gubbi

Wiiho :D

Publicerad 2009-08-05 00:21:19 i Allmänt,

I morgon ska vi till the one and only Gröna lund :) Elin ska med.

Idag har vi hunnit med väldigt mycket! Vi var på landet fortfarande i morse och badade en lång stund. Det var varmt i vattnet nu! Sen blev vi hämtade och när vi kom hem åkte vi iväg för att jag skulle rida dressyrlektion. Dessutom har vi varit ute och sprungit :) Det var jätte skönt idag, kändes som om man hade kunnat springa hur långt som helst!

Nu hinner jag inte skriva mer för vi ska upp tidigt i morgon^^

Ni får sova så gott!
Gubbi

Funny pictures

Publicerad 2009-08-02 18:29:36 i Allmänt,

Idag så tänker jag använda mig av uttrycket en bild säger mer än tusen ord (jag ska alltså visa lite bilder om det var någon som missage det. Elsa hade kul när vi städade det sista i stallet. Hon ritade lite fina figurer på whiteborden på bland annat Elins och min drömkille xD


Jag var tvungen att förtydliga texten lite underst bara ^^Undrar varför han ser så ledsen ut? :O


Det finns en bild till som jag ritade men jag får lägga ut den senare, jag har jätte dålig mottagning på bredbandet..

Élin, Elsa och jag åker till landet idag :) Tillbaka på tisdag så i morgon får ni klara er utan mig i morgon.

Pöss på er
Gubbi

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela