Mysig dag! - Gabriellas

Gabriellas

Mysig dag!

Publicerad 2009-08-16 23:39:54 i Allmänt,

Milen och jag har varit i staden hela dagen! Det var jätte trevligt tycker jag. Vi måste ha gått hur långt som helst och typ runt hela stan så lite mör är man. Gud vad vi babblade, känns som om man inte har träffats på ett år!
Men roligast var nog i gamla stan när vi låtsades vara turister och pratade engelska med varandra x) Vi gick in i en väskaffär och så blev Milen kär i en väska (självklart pratade vi engelska där inne också) Vi gick ut en snabbis när milen ringde ett samtal för att sen gå in igen, och då börjar vi prata svenska med varandra i stället! Haha gissa om de som jobbade i affären tittade snett på oss? Ja det var kul! För att inte nämna när vi gick och dansade mitt på torget och vinkade till folk ^^ Vi hade allt annat än tråkigt alltså!

Åh men titta så söta vi var för ett par år sen (a) (Ni sitter inte och skrattar nu hoppas jag!)

Nu på kvällen var jag ute med Alex och Jocke, vi tog en promenad! Självklart ^^ Jag har faktiskt gott över 19000 steg idag (a) (Ja, jag är fett cool för jag har en stegräknare på min mobil!)

Nu ska jag be till någon där uppe.. äh jag skoja bara, ni trodde mig väl inte? Okej förlåt att jag är lite skum idag (okej, varje dag) men det händer inte så ofta, eller jo det gör det ju i och för sig!

Jaja, what ever, jag är lite speciell och stolt över det! Så gå nu och sov med er, snart börjar skolan igen.
Gubbi

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2009-08-17 10:22:21

SV: va bra:D tack

Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Publicerad 2009-08-17 11:01:22

sv; Tack så mycket! :D

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-08-20 13:30:39

Seriöst Bella, - Bilden :s Du kunde inte valt någon annan som e lite snällare eller nått :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej