Behärska dig, andas. - Gabriellas

Gabriellas

Behärska dig, andas.

Publicerad 2009-03-28 15:02:00 i Allmänt,

Precis vad jag var tvungen att säga till mig själv igår. Ibland är jag rätt duktig på att kontrollera mig. Tack och lov. Men ändå, om nån person hade varit här så hade det kunnat sluta illa, tur att det inte fanns nån i närheten, verkligen. Jag blev verkligen så (ursäkta) jävla förbannad att jag hade kunnat slagit någon! Fy faaan asså. ÅÅH!!
Så, nu måste jag lugna ner mig igen. Usch va korkad jag är som tar åt mig, jag vet ju hur det är egentligen.

Nä, nu släpper vi det. Ikväll ska jag och Elin in till stan, vid Earthhour, miljoner människor i hela världen släcker ljuset ikväll för en ljusare framtid. Jag gillar idén. Så vi ska in och titta på någon akustisk konsert typ som RIX FM har. Det ska bli mys, det kommer ju vara helt mörkt (;

Jag kan inte sluta tänka på hur lyckligt lottad jag är som har dig Elin. Du är så förstående och bra på att lyssna. Tack för att du hjälper mig att tänka positivt. Utan dig hade jag rasat.
Vi pratade i morse, jag var tvungen att få utlopp för mina känslor.
Och just när jag gick ut i vardagsrummet och tittade ut genom fönstret så höll jag på att trilla baklänges. Helt plötsligt kommer något stort med horn gående i våran trädgård! När värsta chocken la sig (typ efter 1 sekund eller nåt :P) såg jag att det var ett rådjur ^^ och efter kommer inte mindre än 2 (!) till.


Puus på alla snälla människor <3 (;
Gubbi

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej