Hajjaru läget? Haj hur e läget? x) - Gabriellas

Gabriellas

Hajjaru läget? Haj hur e läget? x)

Publicerad 2009-03-12 21:29:58 i Allmänt,

Det där måste vara en mening som är typiskt mig. Jag ska nog börja säga det igen ^^ Idag kan vi dra några av mina "motton" eller skumma meningar/ord jag har sagt i perioder.

Tänk på det positiva, inte på att jag har en kaka i kinden.

Imorgon är idag igår.

Shoflöjt!

Vem snackar vi om?

Haha ja, jag vet, ibland är jag konstig. Okej okej, inte ibland, nästan jämt, men jag är stolt över det. ;)

Ska vi ta lite om dagen också då?
Jo, det gör vi. Skolan var som vanligt, Ingela var inte där på morgonen så vi hade ersättare på matten/no´n och slapp göra kemiprovet idag, det blev flyttat till på måndag. En stor lättnad. På matten fick hela klassen skolk.. Hehe, vi satt och väntade på läraren men alla gick efter fem minuter, lite senare kom han och alla fick frånvaro. Jeje, det ordnar sig nog, I hope :P

Vi hade spanska läxförhör också, det gick rätt bra. Jag kom inte ihåg vad duka hette ^^ hahah nu vet jag, det heter poniendo ;) Jajja, det var ett fel, resten kändes som om det gick bra.

På kvällen red jag hopplektion dårå. Min lilla ponny var duktig och lydig idag :) vi hoppade som högst ca 1 meter, tränade mest på att räkna galoppsrång och höja/sänka tempot för att få in fler språng mellan två hinder, eller rida på färre galoppsprång. Jag tycker faktiskt att det är rätt kul ;)

Kanske skulle man börja med ett citat/ en "djup" mening varje dag..? Jo, så gör vi ;) hmm, idag får det bli:
Utan tvekan är man inte riktigt klok.
Tål att tänkas på gott folk :)

Pussisar
Gubbi

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej