Klubbmästerskap ;D - Gabriellas

Gabriellas

Klubbmästerskap ;D

Publicerad 2009-03-07 23:21:56 i Allmänt,

Japp! Idag tänker jag unna mig att få vara lite skrytsam, för jag tror inte på att jag är skrytig i vanliga fall :P

Idag var det alltså sista delen i seriehoppningen och KM final.
Vi tar dagen från början, eller från början av tävlingen ^^
Det var framhoppning ute på ridbanan i snön, och hindrena var väldigt korkat utvalda skulle jag vilja säga x)
På en framhoppning brukar det finnas ett rätuppstående hinder, en oxer och ett kryss. På den här var det tre rätuppstående. Dessutom ska hindren vara "märkta" med röda och vita flaggor på hinderstöden för att man ska veta vilket håll de får hoppas åt, det fanns inte heller.
Till det stora problemet då, innan man hoppar ett hinder så måste man skrika t.ex. "hoppning oxer" för att folk ska veta att man tänker hoppa så de kan hålla sig ur vägen. Men hur enkelt är det när alla hinder är rätuppstående (eller "räcken") och dessutom är två av dem blå? xD Det slutade typ med att man skrek "hoppning räcket till vänster mot skogen" ^^ Det var lite smått irriterande. Mamma tyckte däremot att man inte behövde säga så mycket, hon sa att det räckte med att man skrek nåt så att alla bara visste att  man skulle hoppa. Hennes bästa förslag var att man skulle ropa "HEJ OCH HÅ!" Haha xD Det tyckte jag var jätte smart ^^ Vi kör på det ;)

En till själva tävlingen då. Första rundan gick väl inte så jättebra.. Vi gick visserligen felfria men jag kan skatta mig lycklig på att det inte var stilhoppning, för det var nog allt annat än snyggt ridet xD

Andra rundan, själva klubbmästerskaps finalen, gick mycket bättre. Vi fick ett fint och jämt tempo och Santana hoppade jätte fint på alla hinder. Den här tävlingen avgjordes på vem som kom närmast en idealtid, den tiden var 30.88 sekunder. Min tid: 31.09! Jag var alltså bara 20 hundradelar ifrån och vann hela tävlingen bland ponnyer :D Fan va lycklig jag blev! Jag har aldrig vunnit en hopptävling förut :)

Så jag får nu till nästa KM äran att ha en pokal hemma hos mig, det är så att den går vidare till nästa person som vinner dårå ;) Så den har vandrat vidare sen 1983 :) och mitt namn kommer att graderas in på den :D
Jag tycker att det är lite coolt :) och lite stolt tycker jag att jag kan få vara idag (a)
Här får ni en bild på de placerade ponnyerna ;)
De snygga ponnyerna ;)


Så nu har jag skrytit klart :P Nu kommer ni få vänta länge innan det händer igen ;)

Jag kom inte hem förän vid 18, jag var alltså borta i 10 timmar, så jag är något slut. Blir nog sängen tidigt idag..

Hoppas att ni har en trevlig lördagkväll!
Puss på er
Gubbi

Kommentarer

Postat av: Joakims

Publicerad 2009-03-08 00:08:39

Grattis till vinsten ;D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej