Sjuuukling - Gabriellas

Gabriellas

Sjuuukling

Publicerad 2009-03-30 18:31:12 i Allmänt,

Ja usch och fy. Jag hade bestämt mig nästan innan jag vaknade i morse. Idag kunde jag omöjligt gå till skolan. Hela världen snurrade när jag reste mig upp och det kändes som om hela mina luftrör var igentäppta, dessutom som om en dimma omslöt hela mitt huvud.
Natten har bestått av konstiga osammanhängande drömmar och rätt många uppvaknanden. När pappa och småbröder hade lämnat huset så däckade jag igen. Den här gången sov jag ordentligt i alla fall.

Dagen har spenderats läsandes. Tankarna har sjunkit ner fullständigt i boken och det är svårt att släppa taget. Jag hade mer än gärna stannat i bokens värld resten av mitt liv och bytt plats med huvudrollen. 

Jag känner mig verkligen som en vandrande zombie. Bortkopplad från övriga världen. Just nu är det ett rätt skönt tillstånd, min hjärna har på något sätt kopplat bort allt jobbigt som har fyllt den med funderingar varje vaken minut senaste veckan.

Jag tänker inte vara sjuk på torsdag i alla fall. Hörde du det kroppen? Jag SKA vara frisk på torsdag. Så, bra nu vet du.

Puss
Gubbi

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej