Soygurt! - Gabriellas

Gabriellas

Soygurt!

Publicerad 2009-03-15 19:20:49 i Allmänt,

Hahaha fy sjutton va jag garvade när den reklamen kom ^^
Soygurt, lika kul att säga som att äta.
Haha ja, det va riktigt kul xD

Okej jag ska anstränga mig för att bli mer normal.. Eller nej, det tänker jag faktiskt inte,. det är roligt att vara udda :D Prova det nån gång ;)

Mer detaljer om intagningsprovet då.
Vi började med ett dansprov, där fick vi ha en danslektion allihopa, det var både sökande till Musikal och Dans som var med då. Uppvärmning i klassisk ballet (jag vet, jag och balett, svårt att tänka sig kanske^^) Lite positioner och väldigt lätta basic övningar vid stången, och så några diagonaler. Sen var det jazz, då gjorde vi också diagonaler och sen en liten koreografi, den gick minst bra av allt på dansprovet tror jag x) Och vi avslutade med improvisationer i modern dans. Det gick bra, tror jag i alla fall ^^ Men hela dansprovet var faktiskt riktigt kul :D
Sen då, jo då var det ju sång och teaterprov, jag var bland de första som hade det. Och det gick också rätt bra. Jag fick sjunga första versen och refrängen i Your song, efter det skulle jag direkt framföra min monolog. Så jag började "spela" den som jag hade tänkt, när jag var klar så bad en i juryn mig att göra om det lite. Jag skulle sitta ner och prata och efter ungefär halva så skulle jag rikta mig till en tjej när jag pratade, låtsas som om det var henne jag var arg på. Sen frågade de om jag hade hållt på med teater:
Jurymedlem: Har du hållt på med teater tidigare?
Gabbi: Nej.
Jurymedlem (Ser smått förvånad ut): Nähä, okej, men har du fått hjälp av någon med den här texten?
Gabbi:  Eeh, nej.
Jurymedlem: Nähä, jaha men okej, bra tack!

Ja, vet inte riktigt hur man ska tolka det, menmen :) Skönt att det är över i alla fall.

Sen var det ju dans på eftermiddagen då, det gick bra, vi är klar med mittendelen på dansen ^^

Love
Gubbi

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej