Stockholms estetiska gymnasium - Gabriellas

Gabriellas

Stockholms estetiska gymnasium

Publicerad 2009-03-17 19:16:01 i Allmänt,

Yeees! Idag var det another intagningsprov ;) Jag trodde inte att de skulle vara så här kul! Vilken underbar och skön stämning det blev.
Idag var det teater som gällde. Vi började med lite andningsövningar och allmänn uppvärmning, sen hade vi improvisationsövningar. T.ex. att vi skulle låtsas att vi var på en inspelningsplats och sen på en jourmottagning för ungdommar med problem. Det är otroligt hur kul folk som spelar teater kan vara. Snacka om att inte vara blyga. Alla spelade ut fullt, väldigt roligt var det. Sen blev vi indelade i grupper och hade "förberedda" improvisationer när vi fick välja mellan tre platser som vår lilla teater skulle utspela sig på. Vi valde inspelningsplatsen dårå :D Jag var stressad regisör som trodde att vi hade massa kameramän och sminkörer osv. men det var bara jag, min assistent (också super stressad) och en skådespelare. Skådespelaren kom tll inspelningen flera timmar försent och dessutom full, hon lyckades slå både mig och min assistent medvetslösa i slutet. Den var lite mer detaljerad, men där fick ni i alla fall ett smakprov.
De andra grupperna var jätte bra (jag tror att vår teater också var bra^^) och alla körde på humor tema, riktigt kul!
Efter det var det bara att sätta sig och vänta på att köra monologen och bli intervjuad. Det gick helt okej tror jag :P

När jag var klar och hade väntat med tre andra tjejer på Aztrid som var sist så gick jag till mammas jobb (vid halv 1) och åt lunch. Jag åkte aldrig tillbaka till skolan för jag hade knappt hunnit dit till sista lektionen. Jag la mig och vilade en stund på eftermiddagen, jag var helt sjukt trött och helt utmattad! Vet inte varför..

Jaja, nu måste jag dra, streetdance ikväll ;D
Puzz på er
Gubbi

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej