Va skönt att vara glad jämt ;) - Gabriellas

Gabriellas

Va skönt att vara glad jämt ;)

Publicerad 2009-03-09 18:34:38 i Allmänt,

Just nu har jag en "gladperiod". Även fast jag är otroligt stressad så är jag glad nästan hela tiden. Och det är otroligt skönt och väldigt länge sen jag var glad så ofta. Jag har nog ett antal personer att tacka mitt goda humör för ;) Undrar om man ska nämna dem här? Nej, de vet nog vilka de är, TACK i alla fall <3<3

Jag har lyckats lugna ner mig gällande alla stressmoment. Det är bara att ta en sak i taget. Idag har jag ritat i alla fall en bild, okej den är inte helt klar än menmen..  Jag pluggade lite på engelska glosorna också. Sen har jag kommit fram till att jag nog ska hålla mig till den monologen jag valde från början. Jag har fortfarande inte valt vilken låt jag ska sjunga däremot.. Jag ska få lite hjälp av vår musiklärare i morgon.

Okej, dagen då. Var väl inget speciellt som hände.. Jag hade glömt t-shirt till idrotten, men jag fick låna av Elin :) Den stackarn hade på sig min kofta, tack älskling <3 du är en ängel (a)
Vi körde basket, det gick rent ut sagt apdåligt för mig ^^ jag lyckades kanske, möjligen blockera bollen nån gång, med det var ungerfär det ända. Resten gick åt skogen ;) Jaja, det gick väl hyfsat för laget i alla fall. Jag tror att vi bara förlorade en match ;)

Nu ska jag äta snart :)
Have a good evening <3
Pussisar
Gubbi

Kommentarer

Postat av: Joakims

Publicerad 2009-03-09 20:26:30

BASKET!!!:D (L)(L)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej