Gabriellas - Jag studerar hälsopedagogprogrammet på GIH i Stockholm. Min blogg består av frukostinspiration, hälsa och del recept blandat med lite mode och kläder.

Gabriellas

Speeeeedo

Publicerad 2010-04-28 20:03:47 i Allmänt,

Jag har varit speedad och som en Zombie om vartannat idag i skolan. Vi körde ju liksom två nationella prov bara sådär pang på på samma dag (åh två på efter varandra!). Därimellan var två långa hål som det fanns tid att speeda på! T.ex. lekte vi "fniss", då ska man ligga på golvet och så lägger sig en med huvudet på den förstas mage och sen lägger nästa sig med sitt huvud på den andras mage osv. Sen ska någon börja säga ett ord, nästa säger ordet två gånger, nästa tre osv. Man börjar skratta, så är det bara och när en har börjat så börjar alla andra också för att ens huvud börjar skaka för att man har den på en skrattandes mage! Jag vet inte om man förstod det där men om ni fattade så borde ni helt klart prova ;) Tror att det funkar bäst när man är lite övertrött..
Åh jag vill ju lägga upp en video från det här!! Men det funkar inte på min dator.. Så jag fixar det i morgon eller så :)
Så länge kan ni få några sköna bilder!
Hahaha kulturamare rocks ;)
Nu ska jag nog duscha..
See ya!
Gubbsii

9 timmar skola

Publicerad 2010-04-28 19:51:54 i Allmänt,

Jag tror.... att jag... är trött.. Ja så måste det nog vara. På måndag kommer jag dö. Eller inte dö men inte före dess får jag bli sjuk, eller gå in i väggen, eller tappa rösten, eller bli påkörd.. Okej ni fattar grejen, jag får inte råka ut för något innan måndag. För innan dess ska jag vara med på tre föreställningar och ett genrep med treorna och festa i dalarna på valborg. Oj vad lite det lät som när man la ihop allt sådär! Jag har i alla fall inte så mycket tid över den här veckan känner jag..

Flaskorna var tomma, rekvisita i teatersalen, bara så att alla vet!! :)

Just nu känner jag bara för att sova sova SOVA!!
Men jag måste nog uppdatera med ett inlägg till innan ;)
Gubbsi

Oj hjälp!

Publicerad 2010-04-28 14:17:13 i Allmänt,

Vi börjar ju snart :O Jazz utan lärare, vi ska gå igenom numret Acid queen :)
Datorn bredvid mig är trasig, det har minst 14 pers just bekräftat genom att gå fram till den, röra på musen, trycka på alla startknappar och sen banka lite på den (oj där fanns det plats för mycket misstolkningar men jag hoppas att ni förstår vad jag menar) Det där med våld löser inget förresten, det har vi också nyss bevisat.
Här har ni något att skratta lite åt ;) No offence freddie (a)

Nu måste jag gå och byta om!
See ya
Gubbsi

Ingen idé

Publicerad 2010-04-27 21:38:33 i Allmänt,

Jag skippar uppdatering och allt sånt idag för jag är på dåligt humör, hur trött som helst och håller till råga på allt på att bli sjuk! Wohooo! I morgon lämnar jag huset 6.45 och kommer antagligen inte hem förrän framåt 7 skulle jag gissa.. SOVDAGS!
Puss
Gabriella

Daaaatorkunskap

Publicerad 2010-04-27 16:42:28 i Allmänt,

En halvtimme kvar tills vi slutar. Då ska jag hem och förhoppningsvis träffa Elin <3 Fööör länge sen nu!

Åh.. Vi ska strax redovisa massa frågor om.. Ja.. Jag vet knappt vad det var för frågor xD Eller ja, mina frågor är "Vad är en hårddisk?" Och "Vad är ett operativsystem?" Inte så svåra frågor och tack och lov lätta att hitta svar på!

Nuuu är det dags!
Pussen
Gubbs

Svart hål

Publicerad 2010-04-26 20:50:07 i Allmänt,

..Är en bra beskrivning på känslan i min mage! Jag åt ... Ja hur ska man definiera det? Jättelite är nog ett passande ord. Nu säger min mage åt mig att jag borde äta mer.. Om jag går och lägger mig så behöver jag ju inte använda mer energi? Tror ni inte att min mage ger sig då?
Det här med deppmusik är inte bra känner jag :O Man blir ju bara deppigare då.. Hur smart är det egentligen?
Nej nu är det nog för idag!
Have a nice evening!

Gubbsi

Nu kör vi!

Publicerad 2010-04-26 08:50:11 i Allmänt,

Nu såg jag att jag har haft just den rubriken tidigare :O SKANDAL!! Måste ändra! Okej slutar överdriva nu (a)
Vi börjar om nu, ny vecka, tre föreställningar, valborg och nationella prov. Mest kul grejer fast nationella ser man ju inte direkt fram emot.. Hm..

Jag är fortfarande inte nöjd med luggen men man kan nog inte göra så mycket mer nu.. Lägger in en bild senare :)
Oj, fortfarande en hel halvtimme (en hel halv..? Jaja) tills jag ska gå :O Hur tidigt gick jag upp egentligen? I och för sig så gick jag upp innan klockan ringde.. Kanske borde säga mig något....


Nu taggar vi knasmycket och har en härligt solig måndag allihop!

My girls <3 You make my day!

Gubbsi

Jag vill stämma någon!!

Publicerad 2010-04-25 19:25:40 i Allmänt,

Jag ångrar BITTERT(!!!!!) att jag klippte mig idag. Jag tror att jag aldrig har varit så missnöjd som jag är nu. Det ser seriöst ut som om det var en 5-åring som klippte min lugg opch jag hatar den. HATARHATARHATAR!!! Oj mycket starka ord här, det ursäktar vi för.. Det blir hårband och hårspännen flera veckor framåt. Kul. Inte!! Jag ser ut som en apa utan lugg så jag vill helst bara gå runt med en papperspåse på huvudet.. Men det går ju inte riktigt.

Dagen har helt enkelt varit allmänt avskyvärd :) Inte ens dansen gick riktigt bra.. Nej nu får det vara nog med klagande!!
Adjöken!
Gubbsi

Nu är det klippt!

Publicerad 2010-04-25 10:51:32 i Allmänt,

Eller snart är det klippt :D Ska dra iväg till frisören och få lite ordning på rufset. Har en känsla av att det kommer bli kort :( Det är så slitet!!! AAAH jag som äntligen tyckte att det började bli lagom långt..

Igårkväll såg vi på Die hard 4.0 jag måste nog säga att det är en av de bästa filmerna jag har sett :D Jag vet att jag är lite efter men jag har faktiskt inte sett de filmerna.. Man satt på helspänn under hela filmen och blev jättesur varje gång det blev reklam.

Nu måste jag göra i ordning mig :)
Have a nice sunday!
Gubbsi

Tjohej

Publicerad 2010-04-24 21:14:53 i Allmänt,

Idag har jag hunnit med mycket känns det som :O
*Sprang 5 km
*Hämtade in hur mycket halm som helst
*Övningskörde en timme
*Åkte och handlade
*Tog fram studsmattan
Ja och så lite där i mellan också ;P
Nu är jag helt slut och vill gå och sova (a)
Här kommer lite bilder från dagen!


Pusshejleverpastej.. Nej fy vad äckligt :O Pusshejvilkengrej!

Gubbsi

Saturdaaay

Publicerad 2010-04-24 11:36:24 i Allmänt,

Idag står övningskörning, springtur och studsmatta på schemat! Solen skiner och fåglarna kvittrar, den perfekta starten på en dag :)

I morgon ska jag äntligen klippa mig! Måste ju vara fräsch i håret till valborg. Nu minns jag inte alls om jag har skrivit det men jag ska till Dalarna på valborg med mina söta tjejer Vicci, Sara, Linn och Thessan. ÅÅÅH va taggad jag är! Slutet på nästa vecka kommer helt enkelt att bli awesome, tre föreställningar med musikaltreornas slutproduktion, kulturamaruset (som Dans/Musikal kommer vinna nåt pris i!) och som strössel på glassen så blir det festfestfest på valborgsmässoafton. Underbart.


Love you guys <3 Paaauee också som fotade bilden <3
Gubbsi

DM1 goes BANANAS

Publicerad 2010-04-23 20:56:32 i Allmänt,

Idag var det lekar för hela slanten på idrotten! Här var en av lekarna ;)


Ja.. Ni har rätt, man skulle kunna tro att vi går på dagis men så kan vi aldrig ha tråkigt i vår klass ;D
Gubbsi

En ny "cover"

Publicerad 2010-04-23 20:22:05 i Allmänt,

Jag tycker att det var allt för länge sen jag laddade upp någon video när jag sjunger så här kommer en nyinspelad Happy Ending cover där jag sjunger och kompar (rätt dåligt komp) mig själv ;D

 Dagen har varit bra, lite smått övertrött vilket oftast leder till flum och det gjorde det även idag! Mycket skratt och halvdåliga skämt, just the way we like it ;D

Nu är jag på andra sidan Jorden i Enköping så i helgen blir det övningskörning! Länge sen nu så jag tror att det blir lite som att börja om från början.. Jaja, let´s hope for the best!

Ha en mysfredag nu!

Gubbsi

Wiie, jag kanske har ett sommarjobb ;D

Publicerad 2010-04-22 20:46:03 i Allmänt,

Hojoj, låååång dag! Jag åkte hemifrån 6.10 i morse och kom hem igen 19.30.. Hjälp va många timmar! Jag är förvånad över att jag ändå har varit hyffsat pigg (säger jag nu och kommer senare att somna som en stock och kommer typ aldrig vakna igen)
Efter skolan åkte jag på infomöte för ett sommarjobb :) Chansen är (tror jag) rätt stor att jag kan få jobbet och och att jag kommer ta det i så fall :D ÅÅH va lycklig jag blir!

Näe vad säger ni? Ska jag langa ut nästa flumvideo kanske? ;)

Jag vill nog ha platt hår i morgon igen... Eller..? Ja det ska jag nog fixa :)
Puuss
Gubbsi

Först i skolan

Publicerad 2010-04-22 08:23:07 i Allmänt,

Älskar känslan när man är först i skolan, när man får stå och hänga på dörren och vänta tills de öppnar, när det är helt mörkt och tyst i hela skolan och när det ekar av ens fotsteg i korridoren... Nej förresten, det älskar jag inte alls! Hemskt ju, kul att vara i skolan mer än en timme innan man börjar.
Nu är det bara 35 minuter kvar och jag har sällskap :)
I eftermiddag ska jag på infomöte för sommarjobb, kan bli intressant..
Ha det!
Gubbsi

The four chords

Publicerad 2010-04-21 22:00:23 i Allmänt,

Jag har efter en del letande äntligen hittat de kända "fyra ackorden" som de flesta låtar består av. Det är så konstigt egentligen att så många låtar som låter helt olika innehåller samma ackord. Nu har jag i alla fall skrivit ner dem nu plus alla låtar som de funkar i. Massa nytt material att kompa med alltså :D Åh jag tror att jag ska gå och spela piano typ nu!
Jag hittade en bild från idag btw ;D

Godnatt people!
Gubbs

Debattfnatt!

Publicerad 2010-04-21 20:29:40 i Allmänt,

På engelskan skulle vi debattera idag i grupper inför klassen, det låter kanske inte så kul men det var den roligaset engelskalektionen någonsin tror jag! Jag bokstavligen skrattade tills jag grät under Sara, Linn och Paus debatt om skolmat/lunchkort. Det var mycket bättre än parlamentet kan jag lova dig ;)

Hm.. Eftersom jag inte har några bilder från idag så får ni en till video :) Fredika och jag tyckte att när det inte regnar så kan man låtsas att det gör det ;)


Puuussiluss
Gubbsi

Tal och nu grönskar det!

Publicerad 2010-04-20 20:47:13 i Allmänt,

Idag var det stora taldagen på svenskan ^^ Jag hade verkligen inte tänkt att hålla mitt tal idag men på matten kom jag på att jag antagligen skulle vara tvungen :O Så då skrev jag ner mina stödord och sen körde jag bara xD Gud.. Förstår inte hur jag kunde minnas så mycket.. Menmen, bra att man kommer ihåg vissa viktiga saker i livet!
Philip, Thessan och jag sjöng "nu grönskar det" som inledning på Elviras och Saras debatt :) Video från detta kommer.. (Om jag får tag på familjens dator där man kan ladda upp den..)

Jag blir stissig på min dator för att den inte vill som jag vill!

Pööss
Gubbsi

Favorit i repris!

Publicerad 2010-04-20 08:20:22 i Allmänt,

Den här känns som att det var länge sen! :O Fast det var det nog inte.. Eller?
Jajja, favoriten i repris kommer här, jag ger er CATFIGHT!

Nu blir det frukost!
Ha de!
Gubbs

Shudeldudelwhooodel shmoo.. Butcheek..

Publicerad 2010-04-19 20:55:29 i Allmänt,

Den här dagen har varit jätte konstig! Kullar och dalar både vad gäller vädret, humöret och kvaliteten på våra samtalsämnen xD
Efter skolan så drog Fredrika och jag till globen för jag skulle köpa en present till mi padre :) Han blir nog jätte glad! Kanske..
Det var trevligt om man bortser från alla människor (djurgårdare) som också skulle vara där idag :O Heeeelt knaas vad mycket folk!
Base (Fredrikas boyfriend) hittade oss tillslut och då åkte vi hem till VH. Jag fick guida dem hem till någon som jag inte känner för att de inte hittar här ;)

Älskar minerna xD
Nu ska jag lära mig mitt svenskatal utan till!
Gubbsi

Dagens visdomsord

Publicerad 2010-04-19 20:08:55 i Allmänt,

Stod ingen mindre än jag för xD "Du är du och jag är jag, men vem är vem?" Jag förstod inte riktigt vad jag tänkte då.. Här en en video på vår diskussion om det här:

/>
Later dudes!
Gubbsi

Monday guuuys!!

Publicerad 2010-04-19 08:34:27 i Allmänt,

Jag är ovanligt glad och pepp med tanke på att det är måndag :D Det gillar vi!!
Kan bero på vädret.. Idag blir det klänning hörni :O Första gången för det här året!

Wiiiiieee nu måste jag hoppa iväg innan jag har sönder något.
Ungefär såhär känner jag mig!

Love to you all!
Gubbsi

YMCA

Publicerad 2010-04-18 19:46:34 i Flum,

En till video från igår ;)

Haha öh jag var lite speedad om ni nu missade det (a)
Guuubbsi

Love

Publicerad 2010-04-18 14:57:38 i Allmänt,

Solsken, en gitarr, glada musikalare och en massa sång -det är kärlek.


Gubbsi

Pics

Publicerad 2010-04-18 13:29:43 i Allmänt,

Bilder från igår :)Telefonyra xD
Nej jag får ladda upp mer sen! Måste äta och iväg till dansen ;)
Gubbs

Jag är tröttis

Publicerad 2010-04-18 00:34:26 i Allmänt,

Gud va mycket jag har gått idag! (För att inte tala om igår) Mina fötter är slut, min hjärna är grötig och jag borde gå och sova ungefär nu på sekunden.
Idag har vi hunnit med mycket.. Först åkte Vicci, Sara, Pauee, Thessan och jag på casting :) Efter det så skulle vi på genrepet till Jakten på Julia men vi hann inte till den men vi lyckades få platser till direktsändningen i stället ;) Då hade vi ju lite tid över så vi åkte och käkade. Sen när vi skulle tillbaka så lyckades vi ta fel tunnelbana så vi gick till svt från stadion x) Det var långt! Vi gick inte förresten vi typ sprang för att vi hade bråttom :O
Vi gjorde några jätte knäppa videos under dagen, här är en av dem (jag är inte sådär skakig på handen, ibland skakade jag med flit och sen sprang jag) xD


Bilder från hela helgen kan jag nog nästa lova att det kommer i morgon (idag) ;)
Godnatt på er!
Gubbsi

Tanto!

Publicerad 2010-04-17 12:31:02 i Allmänt,

Vi lyckades efter långa omvägar och flera vägbeskrivningar ta oss fram till tantolunden igår för en myskväll :) Det var lite kallt och så men mycket trevligt måste jag säga!
Jag tror att jag aldrig har träffat så mycket roligt, konstigt, annorlunda, knasigt folk som vi gjorde igår xD Allt från fulla hårdrockare (varav en som var galet lik Robert Pattinson) till fullisar vid gullmars och lite fler vingliga människor! Men kulturamafolket vann ju överlägset ;) Kanske inte flest men vi hade roligast (a)

Här kommer bilder som får beskriva gårdagen lite kort
(denna bild är i och för sig från i onsdags men det gör väl inget!)
INGEN MINDRE ÄN ROB PATTINSON

Nu måste vi gå ^^ See ya later aligator!
Gubbs

Thank God it´s friday!

Publicerad 2010-04-16 10:02:54 i Allmänt,

Wohoooooo!!!! Okej det var inte riktigt så jag kände när jag vaknade, och varför inte? Jo för att ett tristare väder får man leta efter. Om det regnar i morgon så ska jag ringa till den där himla väderguden och klaga! I morgon får det inte regna! Punkt slut.

Vi får väl vara glada över att vi slipper snökaoset som utlovades i alla fall..

Hmm.. Varför räknar jag inte matte just nu i stället? Juste.. Jag måste rita.. -.-'
Här får ni en bild som Linn fotade när vi hade konsert ;)

Skin lite extra idag och dansa någon soldans eller nåt!

Gubbs

Isch på regn!

Publicerad 2010-04-15 21:48:46 i Allmänt,

Min joggingrunda var ju mysig.. Eller vad man nu ska kalla det :O Precis när jag gick ut började det regna och det blåste in i norden mycket! Så jag var smått blöt när jag kom in x) Men det var rätt skönt ändå..
Nu är mitt svenskatal klart :D Så skönt! Bara matten, engelska-debatten och engelskatalet kvar xD Sen börjar ju nationella proven snart också ;D Just got to love school.

Naaj, jag ska sova tidigt idag för jag måste ju upp halv 6 även fast vi börjar 10.30. Men gud va jag klagar, nu är det nog med det!
Godnatt folket!

Gubbs

Färgklick

Publicerad 2010-04-15 18:17:50 i Allmänt,

Vi gillar dagens outfit mhmm :)

Och här får ni bilden på döda grodan från igår xD

Nu ska jag hjälpa Mamma och syster i stallet lite, sen blir det jogging! Vi kör hårt nu asså :D
Gubbsii

Tandläkar blä!

Publicerad 2010-04-15 17:44:24 i Allmänt,

Då har man varit hos den fruktade tandläkaren! Normalt sett så är jag inte rädd för att gå till tandläkaren men jag börjar tycka att det blir mer och mer obehagligt. Kanske beror på att jag oftast har fått ont när jag varit där senaste gångerna på grund av tandställning, för att inte tala om den hemska gången när jag skulle operera ut en tand! Det var det värsta jag någonsin varit med om tror jag!
Idag var det i alla fall bara kontroll och jag hade inga hål (tack och lov!) däremot lite tandsten som skulle skrapas bort och det var äääääckligt! Gnisslar som satan och sen kommer blodsmaken. Jag kan aldrig bli vampyr för det finns inget värre än smaken av blod :S

En ren tand är en glad tand! Nu blir det tandtråd resten av livet!
Gabbs

Hehe en bild till och ingen på grodan

Publicerad 2010-04-14 21:52:27 i Allmänt,

Hittade en härlig bild på Viccis blogg (http://viccirox.blogg.se/) så jag var tvungen att sno den från henne ;D

Tyvärr orkar jag inte skicka över bilden på den döda grodan som jag hittade när jag var ute och gick.. Stackars solgroda :(

Jag fick en idésprutt och nu har jag skrivit massa på svenska talet :D Behöver bara sätta ihop det och ta med tre retoriska stilfigurer and I´m done!
Godnatt!!
Gubben

Dagen i bilder

Publicerad 2010-04-14 19:24:52 i Allmänt,
"Försök att fota mig underifrån nu då!!"


Oh nu ska ni få se bilder på den "goda" lunchen idag!

Mmmmmm kyckling ben med... SÖRJA :D
Jag åt lite av det här i stället..:

Den enda salladen som fanns -.- Skolmat in my <3

Nu ska jag ta en promis :)
Puss
Gubbs

Dagarna de går och går..

Publicerad 2010-04-14 18:28:51 i Allmänt,

Lalala skola, onsdagar är alltid lite tunga.. Bara för att det är första dagen på veckan man måste gå upp tidigt ;O Haha och den är nog längst också. Men ändå så är den kul för vi har teater och jazz, idag bara jazz. Lärarlös teaterlektion slutade i fotografering och lite kaos ;) Det gillar vi, musikalare kan allt!

Vi gick till luma på en rast och myste i solen, stackars Vicci fick släpa med sig sin gitarr dit. Lägger upp videos från det inom kort :)
Dagens freakin outfit:

(och en stökig hall ^^)
Nu är det plugg som gäller! Kommer med mer bilder om ett tag.
Gubbsi

ÅÅH ingen teater :(

Publicerad 2010-04-14 08:47:31 i Allmänt,

Här går man hemifrån 7.30 på morgonen för att vara i skolan 8.25 och få höra att första lektionen är inställd... blää, jag var ju taggad på roligaste lektionen på veckan :O

Jaha, min gulliga klass får väl roa oss som bara vi kan i teatersalen ändå ;)
Ha en trevlig onsdag!
Gubbs

Dagens citat!

Publicerad 2010-04-13 21:43:36 i Allmänt,

Ja, dagens citat stod inga mindre än Lo och Vicci för xD
Lovisa: Tycker ni att jag mumlar?
Vicci: Vad sa du?
Haha så klockren att vi alla höll på att dö av garv!
Innan detta när vi väntade på tväris så var vi tvugna att gå upp på kullen vid Luma och ta lite hoppbilder. När vi satt och tittade på dem efteråt så skrattade vi ihjäl oss lite då också x) (För er som undrar så har vi väldigt många liv så att vi kan dö av garv många gånger)
Här är dagens bästa bilder :)Nästa bild kommer Vicci döda mig för xD

Hihi Pöss
Gabbsi

I´m singing in the.. sun!

Publicerad 2010-04-13 11:01:46 i Allmänt,

Eller solen skiner inte just nu, men snart så :D Jag går runt här och sjunger i mitt för tillfället väldigt öde hus (vilket innebär att det bara är jag hemma) Jag har jätte lust att spela in någon låt och lägga upp här men vet inte vilken.. Hm.. Får se om jag kommer på något, ge gärna förslag ;D

Idag slutar jag 17.10, då ska jag äta hos farmor och farfar (är väl där runt 7) sen måste jag ut och jogga och dessuton plugga! :O Hur ska det gå till egentligen? Ska jag prova att klona mig? Oj va jobbigt, kan ni tänka er två Gabbi? Jag skulle inte orka med det ^^

On en halvtimme drar jag iväg till tåget :) Solbrillor eller keps? I can´t desite!!

Help!
Gubbs

Frukost va det ja.. !

Publicerad 2010-04-13 09:04:25 i Allmänt,

Hur kommer det sig att man alltid fastnar här när man väl har satt på datorn? x) Jag skulle bara sätta på lite musik men ja.. Nu uppdaterar jag bloggen också!
Tisdag då, vi har bara två lektioner om jag mins rätt. Nej juste, tre är det ja! Matte, svenska och datorkunskap. jag hoppas (tror jag) att vi får tillbaka matteproven idag.. Fast jag kanske inte vill det egentligen? När det känns som att det har gått bra så gör det aldrig det!

Den här låten är såå fin så därför ska ni också få lyssna på den :)
Gammal bild på mig och Elin <3 Från "zombiebride-fotograferingen. Vi ska äntligen ses i helgen, har saknat henne!n
Men GUUD!! Jag skulle ju äta frukost sa jag ju :O
Ha en bra tisdag!
Gubbsi

Micrad fisk..

Publicerad 2010-04-12 19:13:55 i Allmänt,

Wow visst låter det gott? Microvärmd lax och potatis.. nej ni har rätt, det lååter kanske inte så gott men det var faktiskt det :D Och det säger jag som inte ens gillar fisk egentligen..

Det såg faktiskt inte så gott ut heller (japp, jag äter minst lika mycket med ögonen som med smaklökarna)

Juste, jag hade ju lovat bildbomb i det här inlägget :O Det får bli i ett senare ikväll för jag har alla bilder på andra datorn :)

Hoppas att ni har haft en bra dag!
Gabbs

Nya skooooor :D

Publicerad 2010-04-11 21:02:45 i Allmänt,

Idag har jag införskaffat inte mindre än två par nya skor :D Det fick bli svarta converse, fanns inte så mycket att välja på. Och ett par vita pumaskor! Bild kommer (när min dator har lyckats överföra alla 410 bilderna :O Alla är inte på skorna kanske jag ska nämna)

Gosh va seg den här datorn är :O Det måste seriöst vara nåt fel på den... Ibland försvinner text man har skrivit, den hakar upp sig med jämna mellanrum och är allmänt seg! Dessutom är den väldigt ny :O
Vad ska man göra?

Jajja snabb update, dansen gick awesome, promenad med Sara på kvällen och snart blir det sängen :)
Bildbomb i nästa inlägg ;D
Gabbsii

Varför går jag inte och sover?

Publicerad 2010-04-11 01:52:36 i Allmänt,

Jag borde verkligen gå och lägga mig nu.. Men en viss NÅGON säger att jag inte får :O (Nej, jag har ingen egen vilja, bara när jag vill)

I morgon ska jag få nya converse :D Sååå underbart!! Kan dock inte bestämma vilken färg jag vill ha än.. Vad tycker ni? Det står mellan blåa, gråa och gröna.. Tror jag.
Orkar tyvärr inte fixa några bilder på dem just nu xD

Nej nu ska jag säga godnatt till Zeus (vare sig han vill eller inte) Godnatt!
Gubbsi

Tacos och grisöron

Publicerad 2010-04-10 23:16:31 i Allmänt,

Det blev tacos till mittag (middag) idag. Mums :D Titta vad gott det ser ut!

Eller just nu tycker jag inte att det ser så gott ut.. Kan bero på att jag är mätt..? Som en gnu ungefär ;)

Min vovve ville också ha lördagsgott så han fick hans näst bästa godis (favoriten är denta stics) GRISÖRA!!
Här är ett litet smakprov på hur galen han är i dem (han jagade syster runt halva huset)


Godnatt på er!
Gabbi

Mysdag med Milis <3

Publicerad 2010-04-10 23:10:54 i Allmänt,

Vi har gått runt halva Stockholm idag och fotat en massa. Det är så roligt med alla turister som tittar på en som om man vore något konstigt djur på zoo xD
Vi pratade om det mesta mellan himmel och jord. Det var en riktigt trevlig dag. Vi avslutade med att gå i affärer först sista halvtimmen. Då köpte hon massa smink, jag köpte det där nya läppglanset och ett par solbrillor :)

Gabbsi

A trip to ESTOCOLMO

Publicerad 2010-04-10 12:23:57 i Allmänt,

Alla älskar vi spanglish ;) Woohoo! Jag är typ helt hyper idag :D
Ska in till staden med bästaste Milen (nu skriver jag om henne igen!) Det ska bli supermysigt, även fast det är tråkväder och kallt ute..

Bara för att det tänker jag skriva om fler personer i detta inlägg! (Vet inte hur osfta denne person läser min blogg men ändå!) Zeus, nu när jag äntligen har lyckats ockupera datorn, kan du vara snäll att komma då? xD Det råkar va så att han har bett mig logga in men jag måste till tåget snart så vi kommer ändå inte hinna prata :(

Hihi, Zeus fick va med på ett litet hörn ;)
Ni får ha en fortsatt trevlig lördag! Det ska jag ha!
Lots of love
Baggs........öh.... Oj va fel det blev...
Gabbs* ska det va.. Haha bye :D

It´s raining!

Publicerad 2010-04-09 19:01:01 i Allmänt,

Vet ni hur mycket jag ogillar regn :O Det är helt okej när man kan sitta inne och bara mysa hela dagen men inte riiiktigt lika kul när man måste gå ut i det..

Jag vill shoppa, gå i stan en hel dag och bara titta i massa affärer! Milen, varför måste du till spanien just nu för? Gud jag måste sluta rikta mig till henne i bloggen, det är lite odd xD

Nothing more to say.

Good night!
Gabbs

I´m no superman

Publicerad 2010-04-08 23:44:24 i Allmänt,

Jag vet att jag är lite (mycket) efter men jag har nu börjat titta på scrubs! Knasigt bra :D

Idag har jag... Okej det är faktiskt rätt tråkigt att skriva om vad jag har gjort idag :O Skulle ha gått på grillfest men någon *vi nämner inga namn* (hostmilenhost) ångrade sig och tyckte inte att vi skulle åka längre. Jag hade ju taggat som tusan på att få träffa lite människor!! Milen, you owe me a night out girl!

Godnatt folks :)
Gabbi

Filmtime!

Publicerad 2010-04-08 12:32:04 i Allmänt,

Kom nyss in efter en långis med lilla Donald :) Nu tänkte jag titta lite på film! (Jag vet att det är fantastiskt väder ute, men ändå)

Nu skäller vovve där ute, han har säkert fastnat med kopplet nånstans x)

Puss på er
Gabbi

Bästis är hemma :D

Publicerad 2010-04-07 22:07:32 i Allmänt,

Förstår inte hur mycket jag behöver henne förrän hon är bortrest! Varför ska det behöva vara så? Varför kan man inte bara uppskatta saker när man har det? Och även fast man vet att det är så så kan man fortfarande inte ändra på sig! Mycket underligt och human nature I guess..

Jag har märkt att min uppdatering blir mycket bättre på loven :O Positivt eller negativt? Har ju inte så mycket vettigt att säga när jag skriver så ofta xD

Men juste, det här inlägget skulle ju handla om Milen! :O Jag har saknat henne :D Våra djupa samtal, våra oseriäsa samtal, våra knasiga flumstunder och våra tjockiskvällar! Nu hinner vi ses söndag måndag och sen åker människan ifrån mig igen!! Vad är det för stil? EFTER DET kommer jag boka in henne flera veckor, ledsen Marcus! Hon är min, du lånar henne bara ;)

Gabbs <3 Milis

Jag dog lite bara!

Publicerad 2010-04-07 16:09:46 i Allmänt,


Phew, så var man tillbaka efter skjutsande, två promenader med hunden och en joggingtur där i mellan. Trodde nästan att jag skylle svimma när jag hade sprungit mina 5 km.. Vilket inte är så mycket och jag borde inte dö av det xD Hm.. Jag hade i och för sig inte ätit någon lunch så magen var rätt tom. Det är inget bra att springa på fastande mage alltså.. 
Jag såg första tussilagon idag :D Eller kanske inte första första men den första jag har sett i år! (Oh, världsrekord i antal "första" i en mening!) Vååårkänslor! :D

Ha det!
Gabbsii

Två små moppeflickor..

Publicerad 2010-04-07 10:02:55 i Allmänt,

Två små moppeflickor skulle in til Grillby
En av dem blev dumpad
Så hon kom till en till by

Öh ja, vi tackar för min förmåga att (inte kunna) rimma! Jag ska köra in syster till grillby idag det var det jag ville få sagt ^^
Vad sjutton ska man roa sig med idag då? Så här ser det ut just nu.

Gå ut med vovve
Joggingtur
Duscha
Fota lite (om solen får för sig att titta fram
Och just nu: Lägga ut en stilig bild på Torris och Skabbi ;D

Bra kvalitet på den.. Eller inte :P

Nu måste jag klä på mig!
Gabbi

Glasspinnar och pianospel

Publicerad 2010-04-06 15:49:25 i Allmänt,

Mina fingrar är som GLASSPINNAR!! Eller isbitar om man så vill. kan bero på att jag satt ute på altanen och spelade piano för en stund sen.. Det var mysigt :D och svinkallt.. Jag får skylla mig själv.

Vet ni vad jag gjorde i morse?" Jag satt i typ en halvtimme och försökte få ut en freakin sticka ur min tumme :S Jag tycker jätte synd om min stackars tumme! Både osthyvelssår och en ond sticka på samma gång! Uscha.

Hm.. Vad ska man göra nu då när solen försvann? :O

Puss
Gabbi

Här kommer alla känslorna

Publicerad 2010-04-05 22:18:00 i Allmänt,

Jag borde ha förstått då när du tittade bort
Att allting har ett slut att allt det vackra är kort..
Nanana alla kan vi resten ;) Och nu kan jag den på piano i A-dur (krångliga ackord i den tonarten!) Juste.. Vänta nu här, musikteori.... Hm... Gå Du Axel alltså är det tre #-förtecken! Hurra! användning för musikteorin i verkliga livet xD Eller det där var ju kanske lite för mycket info, onödigt också för många som läser det här läser väl inte musikteori. Eller spelar instrument och då var väl det där rena grekiskan. Hehe gud baaabel baabel!!

Puss
Glad Gubbi

"AKTA KANTEEN"""

Publicerad 2010-04-05 15:57:52 i Allmänt,

Eh ja.. Ungefär så låter det när jag kör bil (a) Okej, inte hela tiden men lite då och då med jämna mellanrum. Nu är det ju faktiskt så här att eftersom jag är van vid att sitta i passagerarsätet så känns det som att man kan köra närmare kanten än när man sitter i förarsätet. Förstod ni? Jag fattade knappt själv vad jag nyss skrev nämligen :P

Wiie nu ska jag lära mig en ny låt på piano. Då kommer jag ha hela 5 låtar att välja mellan att kompa mig själv med :D Det blir fler och fler!

Puss
Gabbsi

Tomt

Publicerad 2010-04-04 21:25:26 i Allmänt,


Saknaden är stor
Tomhet
Det kanske var meningen att det skulle bli så här
Men du kommer alltid vara en del av mig <3

Segaste dagen

Publicerad 2010-04-04 21:20:13 i Allmänt,

Minuterna kröp fram idag. Skönt att jag bara jobbade till ett. Här är mina fina namnskyltar som jag har haft på mig under helgen (och min tumme med plåster på osthyvelsåret)

Efter jobben åkte jag en sväng in till staden, hade ingen som helst shoppinglust alls så det blev ju inte så bra x)
Sen blev det påskmiddag och hem till hästarna.

Hoppas att ni har haft en bra påsk<3
Gabbi

Jobb och körning.

Publicerad 2010-04-03 20:56:43 i Allmänt,

Idag är jag trött för jag gick upp halv 6 i morgon för att jobba på Stockholm international dog show. Det gick bra men lite segt. Det är ganska lång tid som man bara står och tittar stämplar på folk och nummerlappar.

När jag äntligen kom hem (efter att ha åkt till VH för att hämta tandställningen och hämtat nattskenan) så åt vi och sen övningskörde mamma och jag :D Jag fick börja köra på en parkering men sen fick jag åka ut på vägen bort till majgården och prova på tvåans växel :) Sen fick jag köra hem också och då fick jag köra på trean (a) Det var hur kul som helst (och läskigt att möta bilar på den där smala vägen)Klippen från vår konsert har kommit upp nu så jag kanske lägger ut min här... Om jag vågar (a)

I morgon blir det upp 5 och mer jobb..
Puss
Gabbs

Jag lever fortfarande :D

Publicerad 2010-04-02 15:52:54 i Allmänt,

Wohoo vi varken krockade eller körde ner i diket ;D Det gick faktiskt bra att övningsköra, efter ett tag i alla fall :P
Jag fick ett antal motorstopp och mamma blev lite orolig några gånger men efter ett tag så flöt det på bra :) Det var jätte svårt att hitta dragläge i början och jätte svårt att hålla jämn gas x) Jajja, jag är nöjd i alla fall!

Här får ni lite bilder från igår när vi var påskkärringar


Bilderna är tagna av Thessan (http://freakinhilarious.blogg.se) och Antonia

Gabbsi

Nu blev jag nervös :O

Publicerad 2010-04-02 10:15:00 i Allmänt,

Jag ska övningsköra för första gången idag. Man har ju gått runt och tänkt "gud va stor jag har blivit, jag får övningsköra nu ju" och nu när man väl ska börja så blir man helt skakig. Hur sjutton ska det här gå till? Jag kan ju knappt prata och gå samtidig!!? Okej nu överdriver jag kanske lite men ... *gulp*
Nej, det går bra det här, det gäller bara att ha koll på gasen, bromsen, ratten, växeln, blinkers, och bilarna runt omkring.... Okej jag är körd!!! Haha

Euhm jag skriver när jag kommer in (om jag fortfarande lever då) ;) Wish me luck (a)
Gabbsi

Påskstämning till folket!

Publicerad 2010-04-01 18:33:13 i Allmänt,

Första april, skärtorsdag och dagen innan påsklovet, vad gör man då? Jo man klär ut sig till påskkärring och skrattar åt alla snea blickar och säger glad påsk till allt och alla. Det var precis vad vi i klassen gjorde idag. Vi var så snygga så! Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder på det förrän efter lovet.. En bild på mina färgglada kläder kan ni få så länge.

Vi hade jätte kul i alla fall ;D
ML1 och kulturama i mitt hjärta <3
Puss

Gabbs

Så var det lov (igen)

Publicerad 2010-04-01 18:16:53 i Allmänt,

Är det bara jag eller känns det som att vi nyss kom tillbaka från det förra lovet? Tiden går ju så fort att man blir mörkrädd. Vi har ju gått tre fjärdedelar av 1:an nu. Innan man vet ordet av det har vi tagit studenten! Aaaah! Okej nu saktar vi ner lite. Så där fort får det helt enkelt inte gå. Snart fyller man 30 och måste skaffa familj och hus... Haha okej nu överdriver jag väldigt mycket xD

I helgen blir det jobb på Hundmässa, det blir nog bra. Det värsta är att slå hål på de många timmarna när man inte gör så mycket. Man står bara och säger "har du nummerlapp coh stämpel?" i ett antal timmar. Smådrygt x)

Menmen, har ni blivit lurade idag då?

Än en gång kan vi chokeras av min proffsighet på paint *HOST* xD
Gabbi

Här var det livat!

Publicerad 2010-04-01 06:53:26 i Allmänt,

Woho idag ska samhällskunskapen in. hur ska det gå nu då? med tanke på att jag inte kunde skriva igår.. Får hoppas att hon har lite överseende och att jag kan lämna in den senare under dagen. Nu ska milis och jag äta frukost!

(Snyggaste bilden nånsin!) Hehe
Skriver sen!
Bella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela