Heeeey good locking, whaat you´ve got cooking? - Gabriellas

Gabriellas

Heeeey good locking, whaat you´ve got cooking?

Publicerad 2012-07-04 16:34:17 i

Jag skippade löprundan i morse för att få sova 45 min längre, det var rätt välbehövligt tror jag.. Men i morgon kör vi igen! Måste hålla formen nu när jag inte kan gymma.
 
Jag åt en superb frukost i morse också, gjorde en egen sorbet med smultron, blåbär, vaniljyohurt och kesella och en äggmacka med kaviar. (Att jag drack kaffe till är väl nästan en självklarhet?)
Sorben (hahaha så kan det ju inte stavas?!) blev lite stenhård sådär, tror att det är bättre om den bara står i frysen typ en halvtimme innan man ska äta den men vem orkar gå upp och ställa in den..? Den var i alla fall god ändå så jag lägger upp ett recept längre ner!
Jag skulle lägga sorben i en lite finare skål meeeen... eftersom den hade så konstig form så gick inte det..
 
Smultrun/blåbärssorbet, en portion:
1 dl smultron
1 msk blåbär
2 msk kesella
1/2 dl vaniljyoghurt
 
Mixa ihop samtliga ingredienser och ställ någon timme i frysen innan servering, lätt som en plätt!
 
Gubbsi

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej