Superfrukost varje dag - Gabriellas

Gabriellas

Superfrukost varje dag

Publicerad 2015-04-23 19:25:09 i Frukost inspiration, Mat i alla former,

För mig är som ni kanske har förstått frukost det bästa målet på dagen! Jag vet att det är många som inte tycker om att äta på morgonen, då gäller det att hitta något man tycker är gott, även fast klockan är 6 på morgonen. Det kan vara bra att försöka variera sig lite så att man inte äter samma torra macka varje morgon, för hur kul är det egentligen? Och hur sugen är man på det när man vaknar?
 
Sen finns det de som känner att de inte har tid att fixa en ordentlig frukost tidiga morgnar, men det behöver inte ta så lång tid!
Jag har hittat min favoritfrukost som jag känner mig sugen på i stort sätt varje morgon när jag vaknar, och det är gröt så klart, men jag varierar olika goda toppings. Och för att spara tid så förbereder jag på kvällen genom att till exempel hälla upp alla ingredienser till gröten i en skål, plasta och ställa in i kylen så är det bara att ta fram och ställa in i microm på morgonen. Ett annat alternativ är att göra overnight oats som inte ens behöver micras! (Det är bara att blanda lika delar mjölk och havregryn och smaksättning och låta stå i kylen över natten) En annan sak jag gör varje kväll är att förbereda kaffebryggaren så den bara är att klicka på, det spar man också några minuter på.
 
Det var några av mina tips för att ni också ska hitta kärleken till frukost!
Och här kommer min frukost från i morse:
 
Vaniljproteingröt med äpple, hallon-"strössel", kokossocker och jordnötssmör och juice i vinglas. Mums!

Kommentarer

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-04-24 18:10:18

Gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej