Gabriellas - Jag studerar hälsopedagogprogrammet på GIH i Stockholm. Min blogg består av frukostinspiration, hälsa och del recept blandat med lite mode och kläder.

Gabriellas

Gabriellagarpenhag.blogg.se

Publicerad 2015-08-03 08:17:19 i

Nu har jag gjort det! Jag har startat en ny blogg. Jag har ny inspiration, en ny design (som ska fixas till liiite ytterligare) och massa nya inlägg på g! Jag blir så glad om ni vill hänga med mig dit. Klicka på den här länken för att komma dit: gabriellagarpenhag.blogg.se
 
 
Kram på er mina fina läsare!

Då börjas det igen

Publicerad 2015-08-01 09:28:18 i Frukost inspiration, Mat i alla former,

Nu börjar både en lååång arbetsvecka men också nedräkningen inför semestern. Jag har nästan två härliga lediga veckor framför mig, men först ska jag jobba i 6 dagar. Det kommer förhoppningsvis att gå fort! Efter semestern så börjar skolan också så då blir det lite miljöombyte, det ska bli väldigt skönt faktiskt. Dessutom så har jag ju några roliga insparksveckor att se fram emot med de nya ettorna.
 
Dagens frukost bestående av proteingröt med smak av vanilj och kardemumma (kokad med både ägg och proteinpulver) toppad med äpple, kvarg och jordnötssmör, ett glas juice och kaffe.
 
Ha en härlig lördag folket!